23 Temmuz 2010 Cuma

Fobisi Güzel


yurtdışında tatbik etme lüksüm olmadı. fakat bu memlekette birileri fobi'ye, tik'e sahip olmanın cool birşey olduğunu öğütlüyor herhalde. hayır sistematiğini de çözemedim ben. bu tarz davranış bozukluklarını, insan kendine saklamalı gibi geliyor bana.
bir ortam içerisinde falan açıldıysa mevzu hepten boku yediğinizin resmi zaten. birisi açmasın konuyu... akabinde herkes başlıyor sıralamaya ben şundan korkarım, sen şundan huylanırsın. bir ay görmediğim dalyan gibi arkadaşımı, bir ay sonra örümcekten tırsarken buldum lan. hayır pezevenkler konuyu aşmaları gereken bir durum olarak görmedikleri gibi, huyu suyu düzgün adamlara da niteliksiz muamelesi yapıyorlar.işin bok yanı bir şeylerden korkup huylandığını düşünen adam da bir süre sonra gerçekten davranış bozukluğu hasıl oluyor.
canım kardeşlerim, güzel hanımlar, gözünüzün yağını yiyeyim; sizi diğer insanlardan farklı yaptığını düşündüğünüz, fobiye sahip olma fikrini, başkaları da düşünüyor. böylece yine farklı olamamış oluyorsunuz. ne olur bırakın bu işleri.

15 Temmuz 2010 Perşembe

BAŞLARKEN


selam; aslında baya uzun bir süredir, bir blog karalamak aklımda vardı. çok yoğun olduğumu falan söylemeyeceğim. gerek üşengeçlik, gerek internette durduğum süre boyunca, diğer sosyal medyanın, zamanımın içine sıçmasından kelli blog işi ertelendi hep. neyse artık yazmaya karar verdiğime göre konsept olayından bahsedebilirim.şimdi efendim, ben günlük hayatımda; sigara içerken, tv izlerken, durakta otobüs beklerken vs..akılma gelen; bir çoğu herhangi sonuca bile varmayan, belki de internette kısa bir araştırma yapılsa çözülebilecek, çok da zekice olmayan fikirlerimi yazacağım. siz de ne demiş bu eleman, ne alaka lan, ya da aferin çok doğru düşünmüşsün gibi yorumlar yapacaksınız. bu aralar başlayacağım; takipte kalın.